The Night World
Здравейте, ако виждате само "Правила" и "Въпроси и Отговори", то значи не сте в регистрацията си или съответно нямате такава. Моля - влезнете или се регистрирайте. Това са мерки от съображение за сигурност. Не толерираме крадци. Благодаря ви! Smile
The Night World
Здравейте, ако виждате само "Правила" и "Въпроси и Отговори", то значи не сте в регистрацията си или съответно нямате такава. Моля - влезнете или се регистрирайте. Това са мерки от съображение за сигурност. Не толерираме крадци. Благодаря ви! Smile
The Night World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The Night World

Първият български сайт за поредицата!

ИндексPortalТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Какви са плановете ви за празнуване на Нова година?

Go down 
3 posters

Какви са плановете за Нова година?
Мисля да прекарам празника само в компанията на любимите ми хора.
Какви са плановете ви за празнуване на Нова година? Patter1220%Какви са плановете ви за празнуване на Нова година? I_vote_rcap
 20% [ 1 ]
Може да прекарам празника сам/а.
Какви са плановете ви за празнуване на Нова година? Patter120%Какви са плановете ви за празнуване на Нова година? I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Ще прекарам Нова година с много приятели и познати.
Какви са плановете ви за празнуване на Нова година? Patter1260%Какви са плановете ви за празнуване на Нова година? I_vote_rcap
 60% [ 3 ]
Ще си изкарам страхотно, независимо с кого съм, дори и да съм с непознати не ми пука само да е купон.
Какви са плановете ви за празнуване на Нова година? Patter1220%Какви са плановете ви за празнуване на Нова година? I_vote_rcap
 20% [ 1 ]
Общо гласове : 5

Poll closed

АвторСъобщение
gabolinno
Moderator
Moderator
gabolinno

Брой мнения : 321
Местожителство : СаТуРн

Герой
Име:: Айли Ричардс
Местожителство:: няма постоянно такова

Какви са плановете ви за празнуване на Нова година? Empty
ПисанеЗаглавие: Какви са плановете ви за празнуване на Нова година?   Какви са плановете ви за празнуване на Нова година? EmptyПет 17 Дек 2010 - 1:26

Интересно ми е кой как мисли да празнува, и да видим колко от хората тук обичат да празнуват само с любимите си хора и колко - с цяла тайфа от приятели и познати. (Може да прекарам празника сам/а. го поставям като опция, но не мисля че някой ще го посочи)
Върнете се в началото Go down
Lady_Mi
Moderator
Moderator
Lady_Mi

Брой мнения : 152

ПисанеЗаглавие: Re: Какви са плановете ви за празнуване на Нова година?   Какви са плановете ви за празнуване на Нова година? EmptyЧет 23 Дек 2010 - 1:10

Ще прекарам Нова година с много приятели и познати.
perlata
Reader
Reader
perlata

Брой мнения : 289

ПисанеЗаглавие: Re: Какви са плановете ви за празнуване на Нова година?   Какви са плановете ви за празнуване на Нова година? EmptyСъб 25 Дек 2010 - 1:48

И аз с приятели и познати. Все пак е Нова година.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Какви са плановете ви за празнуване на Нова година?   Какви са плановете ви за празнуване на Нова година? Empty

Какви са плановете ви за празнуване на Нова година?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» В какви свръестествени същества вярвате?

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
The Night World :: Начало :: Анкети-
Идете на: